Kennemer Lyceum - Klaar voor morgen Vergrootglas - doorzoek de website

Aanmeldformulier

×

Voor instromers bij ons in 2, 3, 4, 5 VWO is er aankomend jaar helaas geen ruimte, alleen als je gaat verhuizen naar een adres in onze regio (Zuid-Kennemerland) of er is sprake van een MDO, dan kun je je hieronder aanmelden.

Instromers voor 2 en 3 havo kunnen op hun huidige school kenbaar maken dat zij naar een andere school willen. De huidige school maakt een doorstroomformulier en vraagt om een top 5 van scholen. Hierna zal de aanmelding worden besproken op het matchingsoverleg van 19 juli. Op dit overleg komen alleen scholen uit onze regio bij elkaar om de aanmeldingen te plaatsen. Alleen als je gaat verhuizen naar een adres in onze regio (Zuid-Kennemerland) of er is sprake van een MDO, dan kun je je hieronder aanmelden.

Instromers voor 4 havo kunnen zich nog wel aanmelden maar wij hebben al heel veel aanmeldingen binnen. Wij vragen je een top 5 achter te laten zodat wij op het matchingsoverleg op 19 juli de andere scholen kunnen vragen of er bij hen ruimte voor je is. Zorg daarbij ook dat je een doorstroomformulier inlevert.