Kennemer Lyceum - Klaar voor morgen Vergrootglas - doorzoek de website

Kom kennismaken!

Wil je weten of het Kennemer Lyceum bij je past, kom dan vooral op school kennismaken. Dit geldt voor leerlingen uit groep 8 én ouders! Je kunt al een goed beeld krijgen via de virtuele tour en social media. We posten bijna dagelijks dingen die op school gebeuren. Maar, je kunt natuurlijk het beste voelen of onze school bij je past door langs te komen. Hieronder kun je je voor meerdere activiteiten aanmelden. We ontvangen jullie graag!

Alle brugklasleerlingen volgen de vakken Nederlands, Engels, Frans, Duits aardrijkskunde, geschiedenis, biologie, wiskunde, lichamelijke opvoeding, vorm en beeld en het onderzoeksvak “Moord op ’t Kennemer.” De gymnasiasten volgen in de brugklas tevens Latijn.

Met ingang van schooljaar 2021-2022 kiezen alle brugklassers een leerlijn. In leerjaar 1 en 2 krijgen leerlingen binnen hun gekozen leerlijn verschillende activiteiten en vaardigheden aangeboden.

Leerlijnen:
A. Sport & Gezondheid
B. Ondernemerschap
C. Tech & Design

Klik hier om meer te weten te komen over de leerlijnen.

Voor meer informatie met betrekking tot de brugklas kun je contact opnemen met Ira Liem.

Voor vragen over het aanmelden voor de brugklas kun je contact opnemen met de administratie.

Informatiebijeenkomsten:

PROEFLESMIDDAGEN  de eerste al op woensdag 6 oktober

OPEN DAGEN januari 2022

INFORMATIE-AVOND voor ouders van groep 8, 26 januari 2022. Natuurlijk zijn ouders ook van harte welkom op onze Open Dagen.

PUBERS…. tips & tricks voor ouders  door Ingrid van Essen, 24 november 2021