Inschrijven voor

Inschrijving Brugklas 2020 – 2021

Leerlingen met een havo, havo-vwo of vwo advies kunnen zich vanaf 10 februari 2020 aanmelden bij het Kennemer Lyceum door middel van het digitale aanmeldingsformulier. Dit formulier staat vanaf maandag 10 februari 2020 vanaf 7.30 uur op onze website (aanmeldknop).

Naast een havo-, atheneum- en gymnasiumbrugklas hebben wij ook een gemengde brugklas havo-vwo. Kies de brugklas die bij het afgegeven schooladvies past.

Na het insturen van het digitale aanmeldformulier ontvang je een ontvangstbevestiging en een uitnodiging om de aanmelding persoonlijk toe te lichten waarbij je ook de benodigde formulieren inlevert.

Instroom havo 4

Het Kennemer Lyceum heeft veel succeservaringen in het goed door laten stromen van leerlingen met een vmbo-t diploma naar 4 havo.

Voor het schooljaar 2020-2021 hebben we veel ruimte voor een flink aantal instromers in 4 havo!
Doe jij dit jaar eindexamen vmbo-t, ben je gedreven en zou je heel graag willen doorstromen naar 4-havo? Meld je dan hier aan.

Begeleiding

We hebben een speciaal begeleidingsprogramma voor vmbo-t-instromers. Nieuw voor het komende schooljaar is dat je direct na je examen en dus voor de zomervakantie al aan de slag gaat om daar waar nodig achterstanden weg te werken, zodat je het nieuwe schooljaar optimaal voorbereid kan beginnen. Mocht je daarnaast nog begeleiding op maat nodig hebben dan is er een heel begeleidingsteam dat je helpt.

Aanmelding

En wil je graag meer sfeer ervaren met foto’s, vlogs en filmpjes, dan kan je die vinden op ‘ínstagram’.

AANMELDEN

Instroom overige klassen

Voor de leerjaren 2, 3 havo/vwo en 4 en 5 vwo kun je je hier aanmelden.

Na de meivakantie worden leerlingen en ouders uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Uiterlijk op 2 juli 2020, na afloop van de eindrapportvergaderingen, kunnen wij duidelijkheid geven over de definitieve inschrijving omdat wij dan pas zicht hebben op het aantal plaatsen.

AANMELDEN