Welkom op het Kennemer

Welkom op het Kennemer!

Leuk dat je onze site bezoekt! Bezoek ook onze social media kanalen.

Dit jaar ga jij een keuze maken voor een nieuwe school waar jij de komende vijf of zes jaar naartoe gaat. Het invullen van je top vijf is belangrijk. Wanneer blijkt dat er op je favoriete school onvoldoende plaats is, dan wordt er geloot en schuif je misschien door naar een school lager op je lijstje.

Waarom is het Kennemer een leuke school?

Het gebouw van het Kennemer is top. We hebben mooie lokalen, goede Wi-Fi, veel sportvelden en een prachtige binnen- en buitenruimte. De school is klein en overzichtelijk, leerlingen en docenten kennen elkaar. Op onze school is het veilig, prettig en de sfeer is goed. Op het Kennemer werken leuke docenten, zij zijn enthousiast over hun vak en brengen dit enthousiasme over aan hun leerlingen.

Op onze school wordt binnen en buiten de school geleerd, we leren uit boeken maar we gaan ook op pad, we hebben excursies in binnen- en buitenland.

Op het Kennemer is veel te kiezen, je kunt bij ons beginnen in een brugklas havo, brugklas havo/vwo, brugklas vwo of brugklas gymnasium.

Het Kennemer heeft goed nieuws voor jou!

• heb je een duidelijk havo- of vwo-advies, of zit je  er qua niveau precies tussen in?
  • vind je het Kennemer de beste en leukste school?

Dan ben je geplaatst!

Onze school gaat namelijk niet loten onder de leerlingen die het Kennemer op nummer één hebben gezet.

Proeflessen

• Woensdag 29 november 2017, 15.00 uur – 17.00 uur.
  • Woensdag 10 januari 2018, 15.00 uur – 17.00 uur.
  • Woensdag 31 januari 2018, 15.00 uur – 17.00 uur.

Voor leerlingen van groep 8 met minimaal een havo-advies.

Aanmelden via info@kennemerlyceum.nl

Masterclasses

Periode oktober – december 2017.

Aanmelden via de leerkracht van je eigen school.

Open Dagen 2018

• Vrijdag 19 januari, 19.00 uur – 21.00 uur.
  • Zaterdag 20 januari, 9.30 uur – 13.00 uur.

Voor ouders en leerlingen van groep 8.

Informatieavond Kennemer Lyceum

Woensdag 24 januari 2018, 19.30 uur – 21.30 uur.

Voor ouders van leerlingen van groep 8

Aanmelding, inschrijving en plaatsing

Zodra de inschrijving opent komt het digitale inschrijvingsformulier beschikbaar.

Na aanmelding vinden wij het belangrijk om je samen met je ouder(s) persoonlijk te ontmoeten en de inschrijving af te ronden met een kennismakingsgesprek.

Heb je nog vragen over de aanmeld-, inschrijf- of plaatsingsprocedure? Kijk op onze website of bel ons 023 – 5221060. Ook in het Brugboek vind je informatie over de aanmelding, inschrijving en plaatsing.