Welkom op het Kennemer

Welkom op het Kennemer!

Leuk dat je onze site bezoekt! Bezoek ook onze social media kanalen en lees onze folders.

Dit jaar ga jij een keuze maken voor een nieuwe school waar jij de komende vijf of zes jaar naartoe gaat. Het invullen van je top vijf is belangrijk. Wanneer blijkt dat er op je favoriete school onvoldoende plaats is, dan wordt er geloot en schuif je misschien door naar een school lager op je lijstje.

Waarom is het Kennemer een leuke school?

Het gebouw van het Kennemer is top. We hebben mooie lokalen, goede Wi-Fi, veel sportvelden en een prachtige binnen- en buitenruimte. De school is klein en overzichtelijk, leerlingen en docenten kennen elkaar. Op onze school is het veilig, prettig en de sfeer is goed. Op het Kennemer werken leuke docenten, zij zijn enthousiast over hun vak en brengen dit enthousiasme over aan hun leerlingen.

Op onze school wordt binnen en buiten de school geleerd, we leren uit boeken maar we gaan ook op pad, we hebben excursies in binnen- en buitenland.

Op het Kennemer is veel te kiezen, je kunt bij ons beginnen in een brugklas havo, brugklas havo/vwo, brugklas vwo of brugklas gymnasium.

Oriënteer je goed!

Het kiezen van een nieuwe school is spannend en vraagt veel tijd. Zorg dat je de school kiest die bij je past.

Het is belangrijk dat je met verschillende scholen kennismaakt.

Op het Kennemer ben je welkom bij onderstaande activiteiten:

Het Kennemer heeft goed nieuws voor jou!

• heb je een duidelijk havo- of vwo advies, of zit je er qua niveau precies tussen in?
  • vind je het Kennemer de beste en leukste school en heb je het Kennemer op nummer één van de voorkeuren gezet?

Dan ben je geplaatst.

In juni 2018 verlaten wederom veel examenleerlingen met diploma onze school, dit betekent dat we veel ruimte hebben om nieuwe brugklasleerlingen te verwelkomen. De kans dat er op onze school geloot moet worden is om die reden nihil.

Meer informatie vind je in de schoolgids