Uitreiking FCE diploma’s

12-10-2018 | Redactie

Op woensdag 10 oktober was het dan eindelijk zover: de deelnemers van de First Certificate English course konden het felbegeerde diploma in ontvangst nemen. In lokaal 033 schalde het ’Rule Brittania’ uit de speakers, stonden de Brownies en taart en kopjes thee te wachten op de geslaagden…. maar het ging natuurlijk vooral om de prachtige certificaten. Op de beamer kwamen nog een keer de foto’s van de trip naar Canterbury en Hastings voorbij.

De docenten spraken de leerlingen persoonlijk toe en er werd voor elke deelnemers geapplaudisseerd. Een aantal leerlingen had zelfs het hoogst haalbare niveau binnen het FCE behaald en sommigen kwamen daarvoor net een puntje te kort. Al met al een leuke gebeurtenis met veel blije gezichten, een goed begin van het (nieuwe) schooljaar.