Uitreiking bedrag Kerstactie

19-02-2018 | Webmaster

Op 14 februari reikten de vierde klas leerlingen per cheque een bedrag uit van €5188,73 aan Stichting Kinderen Karuna Jabalpur (SKKJ), een weeshuis voor gehandicapte kinderen in India.

De drie dagen voor de Kerstvakantie, 20-22 december 2017, had de vierde klas dit bedrag bij elkaar gespaard tijdens de Kerstactie. Een evenement met diverse activiteiten, alle opgezet door de vierde klas. Voor alle activiteiten diende betaald te worden door de andere leerlingen en hun ouders. Onder meer werden er tijdens die drie dagen een groot toneelstuk rondom het verhaal van A Christmas Carol georganiseerd, was er een loterij, werd de catering zelfstandig verzorgd, een kerstontbijt voor 1000 man gerealiseerd, t-shirts, rozen en serenades verkocht.

Op deze manier zamelde onze vierde klas het geld in. Het werd een groot succes en een mooi kerstfeest voor het Kennemer Lyceum, maar bovenal voor het weeshuis in India.