Proeflessen en masterclasses

Proeflessen

Wil je meer weten over de vakken die bij ons op school worden gegeven, sfeer komen proeven bij ons op school tijdens een gewone schooldag en ook een aantal lessen volgen? Dan ben je van harte welkom op één van onze proeflesmiddagen

• Woensdag 29 november 2017, 15.00 uur – 17.00 uur.
  • Woensdag 10 januari 2018, 15.00 uur – 17.00 uur.
  • Woensdag 31 januari 2018, 15.00 uur – 17.00 uur.

Voor leerlingen van groep 8 met minimaal een havo-advies.

Aanmelden via info@kennemerlyceum.nl

Masterclasses

Periode oktober – december 2017.

De masterclass bieden we dit jaar voor het eerst aan. Voor de herfstvakantie hebben we basisscholen gevraagd leerlingen voor onze Masterclasses op te geven.

Op 7 november zijn onze masterclasses van start gegaan. Euim 40 kinderen van 13 verschillende basisscholen zijn aan de slag gegaan met Science, Wiskunde, Klassieke Talen en Kunst & Cultuur.

Aanmelden via de leerkracht van je eigen school.

Op 7 november zijn onze Masterclasses begonnen. Ruim 40 kinderen zijn aan de slag gegaan met Science, Wiskunde Klassieke Talen en Kunst & Cultuur.

Op de foto achtereenvolgens Kunst & Cultuur, Klassieke Talen, Wiskunde en Science.