Opbrengst Kerstactie

22-12-2017 | Webmaster

De afgelopen drie dagen organiseerde de vierde klas van het Kennemer Lyceum de Kerstactie voor het goede doel SKKJ. Stichting Kinderen Karuna Jabalpur is een weeshuis in India, dat naast 5 weeskinderen ook een aantal gehandicapte kinderen huisvest.

De vierde klassers zette zich op allerlei manieren in en verkochten vele producten aan de

leerlingen van de school en hun ouders. Zo waren er drankjes, gebak, kerstfoto’s, t-shirts te koop, kon er mee worden gespeeld aan een FIFA-toernooi, werd afgelopen woensdag een geweldige Kerstshow vol toneel, dans en zang opgevoerd en werd er vanochtend door de hele school ontbeten op school. Dit alles met het doel om geld op te halen voor het goede doel.

Dat is gelukt! Met zijn allen hebben we €5352,66 opgehaald voor de SKKJ. Geld dat in het weeshuis in India goed gebruikt kan worden.

Wij wensen hen een geweldig kerstfeest toe!