Kennemer host de Artisieke Interlyceale 2019

29-03-2019 | Marcus

Op deze stralende en zonovergoten dag in Overveen opende het Kennemer Lyceum haar deuren voor de drie andere oudste lycea van Nederland. De bussen van het Baarnsch lyceum, Amsterdams lyceum en het Lorentz Casimir lyceum kwamen in alle vroegte aan en in no time heerste er in de school een gezellige buzz.
De leerlingen meldden zich meteen na aankomst bij de verschillende onderdelen waaraan zij deelnamen. Zo liep lokaal 033 in korte tijd vol met redacteuren van alle scholen, al dan niet met de meest geavanceerde apparatuur op de schouders om één en ander vast te leggen. De live stream werd geopend en het redactie team zat klaar om de eerste stukjes op de website te plaatsen. De dynamische openingsact zorgde voor de goede vibe en was het startschot voor het begin van de dag. De schrijvers en dichters trokken zich terug achter gesloten deuren en de creatievelingen gingen aan de slag met verf en penseel, en daarmee was de dag officieel begonnen…… op naar het eerste onderdeel: Muziek solo.
Kennemer host de
AI 2019