In- en doorstroom

Instromers zijn natuurlijk ook welkom op onze open dagen maar mocht je die gemist hebben, mail dan even met administratie@kennemerlyceum.nl en vraag om een rondleiding.

Vanaf eind januari kunnen leerlingen zich aanmelden voor andere leerjaren dan de brugklas. Na de aanmelding ontvang je een bevestiging en we nemen in maart/april contact met je op over de verdere procedure.

Doe jij dit jaar eindexamen vmbo-t, ben je gedreven, voldoe je aan de criteria en zou je heel graag willen doorstromen naar 4-havo? Het Kennemer Lyceum heeft reeds veel succes ervaringen in het goed door laten stromen van leerlingen met een vmbo-t diploma naar 4 havo. Zo hebben we een speciaal begeleidingsprogramma voor vmbo-t-instromers. Nieuw voor het komende schooljaar is dat je direct na je examen al aan de slag gaat om daar waar nodig achterstanden in te halen zodat je het nieuwe schooljaar optimaal voorbereid kan beginnen. Mocht je daarnaast nog begeleiding op maat nodig hebben, staat het zorgteam voor je klaar om je te helpen.

Is je interesse gewekt? Meld je dan aan via de knop aanmelden.