Gastlessen

Wil je meer weten over de vakken die bij ons op school worden gegeven, sfeer komen proeven bij ons op school tijdens een gewone schooldag en ook een aantal lessen volgen? Dan ben je van harte welkom op één van onze gastlesmiddagen. Aanmelden kan hier.

Deze middagen zijn uitsluitend voor leerlingen uit groep 8 met minimaal een havo-advies. Uit ervaring weten we dat de gastlesmiddag voor kinderen uit groep 7 te overweldigend is. Volgend jaar is uw kind van harte welkom.

De middag start om 15.00 uur. Tijdens deze middag maakt de leerling kennis met de rector, de conrector en een aantal docenten. De leerling krijgt drie lessen waardoor de leerling een goede indruk krijgt van hoe het er bij ons op een gewone schooldag aan toe gaat. De gastlesmiddag is om 17.00 uur afgelopen.

Om deze middag goed voor te kunnen bereiden willen we zeker weten of je komt. Mocht je toch niet willen/kunnen deelnemen aan de gastlesmiddag, wil je dit ons dan z.s.m. laten weten via info@kennemerlyceum.nl ?

Door het formulier te verzenden geeft u toestemming om deze gegevens op te slaan en te verwerken.

• (alleen voor noodgevallen)