Brugklas Blog: Open Dag

29-01-2018 | Webmaster

Gwen (1HVA) – Blog Open Dag

Hallo volgers, een probleem met mijn camera daarom een keer een Blog in plaats van een Vlog.

Vorige week waren de open dagen op het Kennemer Lyceum, ik mocht helpen om mensen uit te leggen wat Mediawijsheid inhoud.

Echt leuk, ik heb heel veel nieuwe gezichten gezien en veel positieve reacties gehoord. De nieuwe leerlingen waren echt geïnteresseerd in wat het Kennemer Lyceum nou precies te bieden heeft.

Op de rustigere momenten ben ik ook even de school door geweest. Wat hebben ze een hoop taarten voor KiKa verkocht zeg !!!  Ze zagen er heerlijk uit.

Weet je wat echt top was, er waren zelfs kinderen die me herkenden van de eerdere Vlogs op de site van het Kennemer. Het was echt leuk om hier wat meer over te vertellen.

Lees meer op het BrugKlasBlog