Nieuws

Het Kennemer Lyceum in de Volkskrant

Diverse leerlingen van het onze school zijn geïnterviewd voor de Volkskrant over een beter klimaatbeleid. Het is een leuk artikel geworden.

lees meer


Shakespeare op t Kennemer; gewoon op n maandagmiddag

Bekijk de video en lees het verslag van deze uitvoering. Op maandag 28 januari was het dan zover: rechtstreeks uit Polen kwam een internationaal toneelgezelschap naar Overveen toegereden om het befaamde stuk Romeo & Juliet op te voeren voor al onze 5Vwo leerlingen en een geselecteerde groep CAE deelnemers. Een enkele acteur was rechtstreeks vanuit […]

lees meer


Terugblik op herdenking voor Wieger

Op maandag 17 december jl. werd op school de herdenkingsviering voor Wieger gehouden. We kijken terug op een druk bezochte en indrukwekkende bijeenkomst. Met veel aandacht en passie is deze bijeenkomst door zijn vrienden, zijn klasgenoten, de leden van de KLV en collega’s voorbereid. Tijdens de hele viering kon je een speld horen vallen!

lees meer


FCE reis Hastbury

Vorig weekend is de groep Cambridge English leerlingen weer terug gekomen van hun studietrip die traditioneel de aflsuiting vormt van hun opleiding First Certificate of English. De 35 leerlingen doen dit voorjaar FCE het examen. De reis voerde langs Canterbury en Hastings waar de historie van 1066 Country zoals het gebied wordt genoemd tot leven […]

lees meer


In memoriam: Wieger Bakker

Gisteravond bereikte ons het verdrietige bericht dat onze leerling Wieger Bakker uit 2Ac is overleden. We bieden leerlingen en collega’s de ruimte voor bezinning.  Lokaal 031 is ingericht als stilteruimte en er kan een boodschap achtergelaten worden in het condoleanceboek. Wij wensen de naasten van Wieger sterkte.  

lees meer