Nieuws

Acht (8!) bekers gewonnen

Vorige week deed het Kennemer mee aan het Haarlems School Volleybal Toernooi voor alle scholen uit de buurt. Onze leerlingen hebben hard gewerkt, speelden goed samen en gedroegen zich uitermate sportief. Naast diverse andere wedstrijden, won het Kennemer de eerste prijs als algeheel kampioen. Waar een kleine school groot in kan zijn:  

lees meer


Vlog: Themaweek duurzaamheid

De brugklassers hebben zich drie dagen lang bezig gehouden met het afvalprobleem. Ze gingen o.a. naar het strand om naar microplastic te zoeken en naar de milieustraat om te zien wat er met ons afval gebeurt. Gwen vertelt er over in de nieuwste aflevering van haar vlog.

lees meer


Uitreiking bedrag Kerstactie

Op 14 februari reikten de vierde klas leerlingen per cheque een bedrag uit van €5188,73 aan Stichting Kinderen Karuna Jabalpur (SKKJ), een weeshuis voor gehandicapte kinderen in India. De drie dagen voor de Kerstvakantie, 20-22 december 2017, had de vierde klas dit bedrag bij elkaar gespaard tijdens de Kerstactie. Een evenement met diverse activiteiten, alle […]

lees meer


Aanmelding gestart

Voor instromende leerlingen (klas 2 t/m 5 vwo en 4 havo) is de aanmelding inmiddels gestart. Op 12 februari start de aanmelding voor de brugklas en 2 en 3 havo. Op deze pagina vind je het aanmeldformulier en meer informatie.

lees meer


Brugklas Blog: Open Dag

Gwen (1HVA) – Blog Open Dag Hallo volgers, een probleem met mijn camera daarom een keer een Blog in plaats van een Vlog. Vorige week waren de open dagen op het Kennemer Lyceum, ik mocht helpen om mensen uit te leggen wat Mediawijsheid inhoud. Echt leuk, ik heb heel veel nieuwe gezichten gezien en veel […]

lees meer