Nieuws

Hannah gaat mee met School at Sea

Hannah uit 4H volgt vanaf volgende week haar lessen op een Tallship waarmee ze naar het Caraïbisch gebied zeilt. Wat een avontuur! We wensen haar een goede reis.          

lees meer


Storing telefooncentrale

Op dit moment is het niet mogelijk een voicemail in te spreken. U kunt ons telefonisch bereiken tussen 8:00 en 16:15. Excuus voor het ongemak.

lees meer


Dies Togae Praetextae

Op woensdag 27 september begon de dag voor de gymnasiasten van de eerste klas op Romeinse wijze. Gehuld in toga’s en getooid met lauwerkransen genoten zij het eerste uur van een gezamenlijk ontbijt in een van de lokalen van de klassieke talen, het lokaal van de heer Koppenol op zolder. Het tweede uur dwaalden zij […]

lees meer


Uitreiking FCE diploma’s

Op woensdag 10 oktober was het dan eindelijk zover: de deelnemers van de First Certificate English course konden het felbegeerde diploma in ontvangst nemen. In lokaal 033 schalde het ’Rule Brittania’ uit de speakers, stonden de Brownies en taart en kopjes thee te wachten op de geslaagden…. maar het ging natuurlijk vooral om de prachtige […]

lees meer


KLV Verkiezingen

De hele week zijn de kandidaten voor de nieuwe Kennemer Leerling Verenging campagne aan het voeren. Vandaag wordt er gestemd en vanavond wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens het schoolfeest in het patronaat. Wie gaat het worden ? Wik, Mauk, Laurine, Fien of Kim?  

lees meer