Laden...

Laden...

Nieuws

Twitter-account Kennemer Lyceum actief
Door middel van ons Twitter-account willen wij iedereen op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het Kennemer Lyceum...

Lees meer

 

Vacatures

Voor het komende schooljaar hebben wij, wegens het vertrek van de huidige conrector, twee vacatures.

Conrector havo bovenbouw-afdeling, 1 fte

Wij zoeken een conrector met communicatief sterk ontwikkelde vaardigheden, die in staat is op coachende wijze leiding te geven aan de havo-afdeling. U geeft daarbij vorm aan de afdeling door sterk onderwijskundig leiderschap, u bent analytisch en u geeft blijk van een goed probleemoplossend vermogen. Uw leiderschap wordt gekenmerkt door een sterke relatiegerichtheid.

Uit uw cv blijkt dat u beschikt over:

  • leidinggevende ervaring;
  • een academisch werk- en denkniveau;
  • ervaring op het gebied van de ontwikkeling en implementatie van onderwijsbeleid;
  • goede organisatorische vaardigheden;
  • ervaring in het voortgezet onderwijs.

Conrector financiƫn en beheer, tevens plaatsvervangend rector, 1 fte

Van u wordt verwacht dat u bijzonder goed op de hoogte bent van de wet- en regelgeving, thuis bent op de gebieden van financiƫn, (monumentale) huisvesting, personeelszaken, kwaliteitszorg en interne organisatie. Uit uw cv blijkt dat u naast alle bovengenoemde elementen daadwerkelijk beschikt over:

  • ervaring met de ontwikkeling en uitvoering van HRM;
  • goede organisatorische vaardigheden;
  • affiniteit met ICT-ontwikkelingen en kennis van roosterzaken.


NB: De huidige plaatsvervangend rector, die overigens uitstekend functioneert, solliciteert mee naar deze vacature.

Arbeidsvoorwaarden

Beide functies zijn gewaardeerd in salarisschaal 13 CAO-VO.

Informatie over de school kunt u vinden op deze website. Voor vragen over beide functies kunt u telefonisch contact opnemen met de rector van de school, de heer Erik van der Vaart, via 06-27045212 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uw sollicitatiebrief, met curriculum vitae, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze informatie dient uiterlijk op 10 maart door ons ontvangen te zijn.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de periode van 21 t/m 25 maart. Een eventueel tweede gesprek vindt plaats in de periode van 11 t/m 18 april. Het ligt in de bedoeling op 9 mei een voordracht aan het bestuur te doen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.